Yüksek DA yetkisi geri bağlantı listesi , Sayfa Dışı Web optimizasyonu için en baskın değişkenlerden biridir . Mühim konum hedefleri, sitenize mühim konum (DA), trafik ve bir noktadan başlayıp bir sonraki noktaya kadar ilişkili müşteriler verir. Bu yüksek alan yetkisi geri bağlantı bölgeleri, hedeflerinizin sitelerinizin ve işletmenizin alan yetkisini edinmesine destek olacak şekilde yenilenir. Sitenizin DA'sını dofollow geri bağlantı listesiyle genişletmek için, sitenizi yada işletmenizi aşağıda kaydedilen mühim konum geri bağlantı hedeflerinde sunmanız gerekir. Geri bağlantı, bir sayfayı meşru bir bağlantı metni, anahtar kelimeler ve bir marka adıyla başka bir sayfaya bağlamak anlamına gelir. Daha fazla geri bağlantı, web tarayıcısında daha çok kalite anlama gelir. Web dizin botu ek olarak geri bağlantıları kaydırır ve sayfanıza gelir ve sayfalarınızla ilgili içgörüler getirir. Herhangi bir site için, bir geri bağlantı mükemmel konumlandırma ve müşterileri çekmenin en kuvvetli yoludur. Yetkiyi, itimat düzeyini, konumlandırmayı artırma arzunuz var ise, geri bağlantılar sitenizde size muhteşem bir tesir veren desteklerinizin omurgasıdır.
Ilk olarak backlink oluşturmak istediğiniz sitenin URL'sini açmanız gerekiyor.
Adım 2
Kayıt işlemine geçmeden ilkin lütfen backlink oluşturmak istediğiniz web sitesinin DA, PA ve alexa'sını deneyin.
Aşama 3
Kayıt ol yada kayıt ol butonuna tıklayın ve birkaç bilgiyi doldurun, bazı sitelerde kayıt olmanıza gerek kalmamıştır, direkt bağlantı oluşturabilirsiniz.
Adım:4
Profilinizi oluşturun ve kullanıcı adı, e-posta kimliği, ad, doğum zamanı, toplumsal medya detayları, kendiniz ve web siteniz hakkında bilgiler (buraya web sitenizin adını tam URL ile ilave edin) benzer biçimde bilgilerinizi ilave edin. Bazı geri bağlantı web sitelerinde, bir web sitesinin herhangi bir kısmına ulaşamazsınız, bu durumda kendiniz hakkında bölümünü doldurmanız ve web sitenize bir bağlantı vermeniz gerekir.
Adım 5
Tüm bilgilerinizi muntazam bir halde doldurun ve gönder butonuna tıklayın. Gönderdikten sonrasında gönderdiğiniz profilinizi yada bağlantınızı deneyin.
Adım: 6
İşletmeniz yada web siteniz için en iyi anahtar kelimeleri SEMrush ve Anahtar Kelime Planlayıcı'dan bulun.
Yüksek otoriteli geri bağlantı listesi siteleri [Yüksek DA]
Yüksek alan yetkisine haiz sitelerin geri bağlantılar için değerleri
- Web sitenizin otoritesini artırın
- Kaliteli trafik elde edin
- Arama motorları web siteniz hakkında informasyon sahibi olur
- Web sitenizin SEO sıralamasını artırın
- DA ve PA benzer biçimde Moz sıralaması da arttı
- Daha fazla ziyaretçiyle etkileşime girildi
- Diğer blog yazarlarıyla bağlantı kurun
- Alexa Sıralaması Trafik İstatistiklerini Artırın
- Web sitesi sıralamasını artırın
- Kullanıcılar blogunuzu/web sitenizi dünya genelinde bilir
- Yüksek DA siteleri vasıtasıyla internet sayfası itimat akışını ve atıf akışını artırın
- Birkaç Dofollow bağlantısı edinin
Yüksek DA geri bağlantı sitelerine internet sayfaları iyi mi gönderilir
Aşama 1Ilk olarak backlink oluşturmak istediğiniz sitenin URL'sini açmanız gerekiyor.
Adım 2
Kayıt işlemine geçmeden ilkin lütfen backlink oluşturmak istediğiniz web sitesinin DA, PA ve alexa'sını deneyin.
Aşama 3
Kayıt ol yada kayıt ol butonuna tıklayın ve birkaç bilgiyi doldurun, bazı sitelerde kayıt olmanıza gerek kalmamıştır, direkt bağlantı oluşturabilirsiniz.
Adım:4
Profilinizi oluşturun ve kullanıcı adı, e-posta kimliği, ad, doğum zamanı, toplumsal medya detayları, kendiniz ve web siteniz hakkında bilgiler (buraya web sitenizin adını tam URL ile ilave edin) benzer biçimde bilgilerinizi ilave edin. Bazı geri bağlantı web sitelerinde, bir web sitesinin herhangi bir kısmına ulaşamazsınız, bu durumda kendiniz hakkında bölümünü doldurmanız ve web sitenize bir bağlantı vermeniz gerekir.
Adım 5
Tüm bilgilerinizi muntazam bir halde doldurun ve gönder butonuna tıklayın. Gönderdikten sonrasında gönderdiğiniz profilinizi yada bağlantınızı deneyin.
Adım: 6
İşletmeniz yada web siteniz için en iyi anahtar kelimeleri SEMrush ve Anahtar Kelime Planlayıcı'dan bulun.
Yüksek otoriteli geri bağlantı listesi siteleri [Yüksek DA]